12-09-2016
SABIENS 2016

Congrés SABIENS 2016

FREQUENCY: Despierta tu frecuencia


arbre de la salut hi serà present

els dies 8 i 9 d'octubre a l'Hotel Roc Blanc d'Escaldes-Engordany.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Visita el nostre estand i coneix els nostres serveis !


No et perdis la ponència del diumenge 9 d'octubre a les 11:00 h:

Nutrigenómica. Alimentos que regulan tus genes

Dr. Josep M Estrada
21-05-2016
Dia Europeu de l'Obesitat 2016

L'índex de massa corporal és un càlcul que relaciona el teu pes amb la teva alçada i permet conéixer si tens sobrepès o obesitat.

IMC=kg/m2

És aplicable a totes les edats, si bé els valors de normalitat dels nens varien en funció de l'edat, en adults es considera sobrepès a partir de 25 kg/m2 i obesitat a partir de 30 kg/m2.

Calculadora ÍNDEX MASSA CORPORAL


arbre de la salut 

us pot ajudar a regular el vostre pes 

millorant els hàbits d'alimentació de forma personalitzada 

en funció del vostre risc i la vostra genètica.

16-10-2015
Dia Mundial de l'Alimentació

16 d'octubre

En un món on la distribució de recursos és totalment desequilibrada, conviuen la desnutrició i l'obesitat.

És fonamental fer-nos conscients de la necessitat d'assegurar l'accés a aliments de qualitat per tota la població.

La dieta mediterrània, Patrimoni Immaterial de la Humanitat per la UNESCO, ha demostrat ser una de les maneres de viure i alimentar-se més saludables, molt similar a les dietes pisci-(ovo)-vegetarianes.

Som el que mengem..., pensem, sentim i estimem.

Us deixem dues eines per valorar si  la vostra dieta i la dels vostres fills és "prou  mediterrània".


Mengeu i bebeu-ne tots!
03-06-2015
Conferència

04/06/2015

Edifici Crèdit Centre · 3a planta · Av. Meritxell, 80 · Andorra la Vella

19:00 hores

La Fundació Crèdit Andorrà organitza la conferència Viure més i millor amb estils de vida saludables, a càrrec de Josep Estrada, màster en Nutrició i Salut i cap de Pediatria i Neonatologia de l’Hospital Nostra Senyora de Meritxell, responsable d' arbre de la salut.

 Fins quan viurem? Com podem viure més anys? Què podem fer per viure’ls millor? Podrem evitar caure malalts? La nostra salut no depèn de l’atzar, sinó de nosaltres mateixos. Patir una malaltia greu, crònica o degenerativa, sigui quina sigui, no és qüestió de mala sort, sinó que depèn del nostre risc individual o predisposició (genètica), i de la manera com ens relacionem amb tot allò que ens envolta, el nostre entorn (ambient). Descobrirem l’origen de totes les malalties investigant l’efecte que té l’ambient, i la nostra manera de viure, sobre els postres gens. Plantejarem el risc diferent que tenim cadascú de nosaltres d’emmalaltir, especialment d’afeccions cròniques que sovint s’han relacionat amb l’edat. Us proposarem estils de fer, sentir i pensar, que permetin un envelliment saludable. Establirem les bases de la medicina del futur: personalitzada, predictiva, preventiva i participativa. Entrada lliure.

Fem servir cookies per millorar l'experiència d'usuari. Si contiues navegant, estàs permetent-ne el seu ús. Més informació